عشان اوفر على الجميع الاسئلة وكمان عشان تعرفي بتكلمي مع مين وطبعا الكل بيحب يعرف كل التفاصيل الخاصة بالانسان اللي يتواصل معاه عشان يبقى عارف الاول البيانات بتاعتة مناسبة معاه ولا غير مناسبة ودا طبعا لعدم تضيع الوقت للجميع عشان كدة هكتبلك كل التفاصيل وفي النهاية القرار لمن يدخل البروفايل الخاص بية هل مناسب معاه ولا غير مناسب الاسم : حمزة عبدالحميد محمد سرور السكن : القاهرة عندي شقة في التجمع شارع 90 الشمالي وشقة الزوجية في اول عباس العقاد خلف مطعم جاد وشقة في الاسكندرية بمحمد نجيب العمل : اعمل مدير حسابات في بتروجيت واعمل في المجال العقاري عندي مكتب لشراء وبيع الشقق والاراضي عشان تفهم بس الشغل انا مش سمسار انا اسثمار عقاري + معرض سيارات الحمد لله الحالة الاجتماعية : ارمل عندي ولد متزوج وبنت مخطوبة انا غير مدخن ولابشرب مكيفات الحمد لله مصلي ومش اصلع ولابكرش الحمد لله محافظ على اللياقة البدنية لاني كنت لاعب كورة طائرة محترف ميسور الحال بفضل من الله رومانسي جدا جنتل مان في كل شىء المعاملة قبل الشكل كريم جداااا عندي 3 إخوات ولدين وبنت ترتيبي الثالث في الاخوات ملحوظة كمان ممكن ابعت اثبات الشخصية عشان تعرفي ان كل بياناتي صحيحة الحمد لله وبسافر الامارات كل شهرين اجيب عربيات من هناك الحمد لله معاية اقامة وممكن ابعتلك جواز السفر كمان الحمد لله واضح وصريح بالتوفيق للجميع

طبعا عايش لوحدي فية بعض الاخوات هتسأل انتة ماشاء الله مواصفاتك كويسة لية مش بتشوف حد في شغلك او قريب منك هقولك فعلا كلام منطقي ولكن ديما بقول الجواز في حد ذاتة سهلة جدا مش صعب ولكن صعب انك تلاقي حد فية بعض الصفات اللي فيك لو ملقتش هذة السيدة ملحوظة كمان اخيرة طبعا دا جواز يعني ليكي كل الحقوق من مهم وشبكة واكثر ان شاء الله التواصل في الموقع فقط في الاول نعرف بعض المعلومات وبعدها ان شاء الله خير وإذا كان عند حضرتك أولاد سأكون سند ليهم ان شاء الله ملحوظة كمان مهمة ان شاء الله لامشكلة العيش في اي مكان تحبة الزوجة قادر على شراء شقة بفضل من الله وكرمة

حمزة سرور, 50 years

---صلي علي الحبيب -- -- -اللهم ارزقنا بما يصلحنا ولا تجعلنا اذي لاحد من خلقك --- ملحوظة-- - احببت ان اوضح ان اختياري لاي فتاة لتكون زوجة ثانية لي ليس انتقاصا منها حاشا لله ولكن اختيارا لامل جديد و بيت سعيد فبطاعة الله والاخلاق تملك الزوجة قلب الزوج سواء كانت الاولي او الرابعة - - - - الاسم : محمد - الميلاد : 1990 -الديانة مسلم ولله الحمد والمنة - والمذهب اهل السنة - الجنسية : مصري - السن : 34 - ملتحي : نعم بفضل الله - انا وحيد يعني ليس لي اخوة او اخوات - الحالة الإجتماعيه : متزوج ولدي طفلتان - المؤهل : بكالوريوس تجارة جامعة عين شمس - الوظيفة : مدير حسابات اقليم الدلتا واتردد كثيرا في عملي علي مدن كثيرة ومحافظات مثل مدينة 6 اكتوبر المعروفة والقاهرة والوجه البحري - دولة الإقامة : مصر - المحافظة : القليوبية بمدينة قليوب - لدينا اسرة طيبة صغيرة بارك الله فيها - واقيم بمنزل الوالد والوالدة حيث يوجد لدينا منزل توجد شقة للزوجة باذن الله واخري للوالدة - و حالة منطقة السكن جيدة ولله الحمد - موقع السكن : بالقرب من مدينةالعبور ومدينة ٦ اكتوبر المعروفتين - اما بالنسبة للمعيشة : طبعا لكوننا اسرة صغيرة فالمعيشة مع الوالدة حفظها الله - بالنسبة لمستوي الالتزام : نسأل الله ان يقيمنا علي الحق متوسط وغير متعصب وأحاول أن أقوم ببر الوالدين قدر الإمكان - اما المواظبة علي الصلاة في وقتها :الحمد لله ونسأل الله الثبات - المواظبة علي صلاة الفجر : اجاهد نفسي في أن اؤديها في وقتها واريد لزوجتي أن تعينني علي ذلك بفضل الله - المواظبة علي الصلاة في المسجد : اعمل جاهدا علي ذلك باذن الله واريد زوجتي أن تعينني علي ذلك - هل تسمع الاغاني : لا - هل تشاهد التليفزيون : نعم اشاهد أن توفر الوقت لذلك من حيث افلام وثائقيه وبرامج هادفة ان كان هناك وقت لذلك من الاصل - صبور واحب الهدوء والنظام وعدم العصبية - معلومات عن الأسرة الكريمة: - عمل أو مؤهل الأب : موجه تربية وتعليم - عمل أو مؤهل الأم : مدرسة تربية وتعليم -علي المعاش - - التعامل مع الناس : من النوع الانتقائي للناس احب التعامل باستمرار مع الأشخاص الذين من اجد فيهم الادب والدين والأخلاق واللسان الطيب - ما يقوله الناس عنك من شخصيتك : محبوب ولله الحمد سهل لين ولله المنة والفضل -- تكلم عن نفسك : - شخص بسيط يسعي لإسعاد من حوله - اسعي لتكوين أسرة مسلمة - لا أرغب بعمل زوجتي الا في ظروف اراها مناسبة بعيدة عن الاختلاط والاذي - واريد تكوين أسرة مسلمة صالحة تعيننا علي الخير والصلاح لتكون لي ذرية أعمالها صدقة جارية لي ولابوي - احاول البعد عن المشاكل أو ما يسببها ---- اردت اظهار الامور قدر الامكان حتي يتسني للطرف الاخر اتخاذ قرار موافقة او رفض مبدئي بناء علي صورة واضحة تقريبا للامر وحتي لا اثقل بالرسائل علي الطرف الاخر -- ان قراتم ما يسركم فادعو لنا بالتوفيق وان قرأتم ما يسوؤكم فادعو لنا بالهداية -- ---- رزقنا الله واياكم نعمة الستر والعفة ورزقنا الله بما يصلحنا ورزقنا حسن الخاتمة وارجو من العروس بعد الموافقة على ما سبق مع الاهل اضافتي في قائمة الاهتمام حتي يتسني لي التواصل باذن الله-- والله اسأل ان يرزقني الزوجة الصالحة الناصحة قبل الممات .

M H, 35 years

Meet new and interesting people.

Join Zfafna - زفافنا, where you could meet anyone, anywhere!

Best dating website for any age

Join Quickdate, where you could meet anyone, anywhere! It\'s a complete fun to find a perfect match for you and continue to hook up.

How it works

We have made it easy for you to have fun while you use our Quickdate platform.

Create Account

Register your account with quick and easy steps, when you finish you will get a good looking profile.

Find Matches

Search & connect with matches which are perfect for you to date, it's easy & a complete fun.

Start Dating

Interact using our user friendly platform, Initiate conversations in mints. Date your best matches.

Find your best match

Based on your location, we find best and suitable matches for you.

Fully secure & encrypted

Your account is safe on Quickdate. We never share your data with third party.

100% data privacy

You have full control over your personal information that you share.

Why Quickdate is the best platform?

Quickdate, where you could meet anyone digitally! It's a complete fun to find a perfect match for you and continue to hook up. Real time messaging & lot of features that keeps you connected with your love 24x365 days.

Anytime & Anywhere

Connect with your perfect Soulmate here, on Zfafna - زفافنا.

Get Started
Always up to date with our latest offers and discounts!